Βγείτε πρώτοι στο Διαδίκτυο

Όραμα κάθε επιχείρησης είναι να δει το website της στη πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Στην Eeriee χρησιμοποιούμε τις τελευταίες μεθόδους για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Αποκτήστε περισσότερους επισκέπτες και νέους πελάτες βελτιώνοντας το SEO του site σας

Βοηθήστε την εταιρία σας να “ανέβει” στο Διαδίκτυο, να αυξήσει τα έσοδά της και να αποκτήσει μια νέα και σταθερή ροή πελατών με τις σύγχρονες υπηρεσίες SEO της Eeriee.

Τι περιλαμβάνει η Βελτίωση SEO;

Απαντήσεις σε συχνές Ερωτήσεις

SEO σημαίνει Search Engine Optimization, δηλαδή βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Είναι μια μέθοδος που πρέπει να εφαρμόζεται σε όλα τα sites έτσι ώστε να μπορούν με ευκολία να βρίσκουν το περιεχόμενό τους οι μηχανές αναζήτησης και να το εμφανίζουν στη πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ψάχνατε κάτι, δεν το βρίσκατε στα πρώτα αποτελέσματα και μετά πατήσατε στην δεύτερη σελίδα για να συνεχίσετε την αναζήτηση; Πιθανότατα δεν θυμάστε, και δεν είστε μόνος/μόνη. Η πλειοψηφία των χρηστών του Internet κοιτάζει μόνο τα πρώτα αποτελέσματα, και αν δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει τότε συχνά καταλήγει να ψάχνει με άλλες λέξεις-κλειδιά.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, και όσο πιο “ψηλά” γίνεται για να μην χάνετε πελάτες.

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ανεβάζετε συχνά περιεχόμενο στην σελίδα σας; Οι λέξεις-κλειδιά είναι πολύ ανταγωνιστές; Έχετε διαφημίσει τον ιστότοπό σας;

---- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Τι Μας Κάνει Να Ξεχωρίζουμε

Απέραντο Πάθος

Η Eeriee είναι το τελευταίο Digital Agency που θα χρειαστείτε. Το web είναι το πάθος μας και εξελιζόμαστε συνεχώς στον τομέα του web design και του Internet marketing για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες σε εσάς.

Τελευταίες Τεχνολογίες

Η δουλειά μας βασίζεται στις νεότερες τεχνολογίες -- από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε μέχρι τους servers μας και τη τελευταία λεπτομέρεια στο site σας.

Πλούσια Εμπειρία

Τι είναι όμως το πάθος και τα σύγχρονα εργαλεία χωρίς την εμπειρία και τη σωστή υλοποίηση; Στην Eeriee έχουμε πολυετής εμπειρία στην ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων και στο Internet marketing.

Παρακολούθηση κίνησης

Εσείς γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι μπαίνουν στη σελίδα σας κάθε μέρα, πόσοι επιστρέφουν ή πόσοι διαβάζουν τα posts σας στα κοινωνικά δίκτυα; Στην Eeriee παρακολουθούμε την κίνηση της ιστοσελίδας και αναλύουμε τα στατιστικά για να καταλάβετε τι σημαίνουν και πως μπορείτε να βελτιωθείτε.

Συνεχής υποστήριξη

Ίσως το πιο σημαντικό: Έχετε μια απορία; Απλά στείλτε μας ένα μήνυμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας όχι μόνο για να λύσουμε όλες τις απορίες σας αλλά και για να βελτιώσουμε την Διαδικτυακή σας παρουσία.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Αγίας Μαρίνας 22,

18539, Πειραιάς

Ελλάδα

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: (+30) 697 888 9685

Email: eerieestudio@gmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ​

ΔΕΥ-ΠΑΡ      09:00 – 19:00

ΣΑΒ                10:00 – 14:00

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ