Καθορίστε το μέλλον της επιχείρησής σας

Τώρα κάθε επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει το δικό της website

Το Pro Websites είναι η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα που προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό website με ένα μικρό ποσό τον μήνα.

Pro Websites

Γιατί να αποκτήσετε ένα website;

Το Pro Websites είναι η ιδανική επιλογή για τον

Αύξηση πελατών

Με ένα website μπορείτε να προβάλλετε την δουλειά σας στο Διαδίκτυο. Όσοι ψάχνουν για κάποιον επαγγελματία στον χώρο σας, θα βρουν την σελίδα σας και θα σας επιλέξουν.

Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη

Όσοι έχουν website χτίζουν καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες τους. Ο κόσμος εμπιστεύεται περισσότερο τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις με ένα καλό site και είναι πιο πιθανό να σας επιλέξουν.

Προσιτή διαφήμιση

Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να ξεκινήσετε την διαφήμιση στο Διαδίκτυο από 1€ κάθε μήνα.

Γιατί Pro Websites;

Αντίο πονοκέφαλοι

Πόσους γνωρίζετε που συνεχώς παλεύουν με το site τους ή ψάχνουν απεγνωσμένα κάποιον προγραμματιστή για να τους λύσει τα προβλήματα;

Με τα Pro Websites υπάρχει πάντα ένα άτομο κοντά σας για να σας βοηθήσει. Επιπλέον αναλαμβάνουμε εμείς, και χωρίς χρέωση, την καταχώρηση του ονόματος και του server για να μην ασχολείστε με χρονοβόρες διαδικασίες.

Καθημερινή υποστήριξη

Προσφέρουμε καθημερινή για όλα τα Pro Website. Εάν θέλετε να αλλάξετε τα χρώματα της σελίδας, να προσθέσετε κάποιο banner ή να ανεβάσετε κάποιο αρχείο και δεν μπορείτε, απλά μας στέλνετε ένα αίτημα και το αναλαμβάνουμε εμείς.

Έμφαση στο design

Κάθε Pro Website που δημιουργούμε έχει μοντέρνο σχεδιασμό ο οποίος ανταποκρίνεται σωστά σε κάθε συσκευή και βασίζεται στις ανάγκες του επαγγελματία ή της επιχείρησης.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για τον σχεδιασμό του Pro Website σας, μέχρι και οι servers που φιλοξενούμε τα sites, όλα βασίζονται στις πιο πρόσφατες και αξιόπιστες τεχνολογίες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν διαχρονική αξία και δεν θα παρουσιάσουν πρόβλημα στο μέλλον.

MacBook

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο site

Οι ακόλουθες υπηρεσίες παρέχονται για όλα τα Pro Websites και ανανεώνονται δωρεάν κάθε χρόνο:

Καταχώρηση domain

Κατοχυρώνουμε το όνομα της επιλογής σας (π.χ. ilektrologos.gr) και το ανανεώνουμε αυτόματα χωρίς χρέωση.

Επιλογή server

Επιλέγουμε τον κατάλληλο χώρο για την φιλοξενία του Pro Website σας ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Έτσι γνωρίζετε ότι το site σας δεν θα σας "κρεμάσει" την στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο...

Ρύθμιση email server

Δημιουργούμε τα επαγγελματικά emails για την επιχείρησή σας (π.χ. info@shop.gr και sales@shop.gr). Ο λογαριασμός σας έχει επαρκή χώρο για πάρα πολλά emails (5GB), φιλτράρει τα spams και συγχρονίζεται με τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό σας.

Αντίγραφα ασφαλείας

Παίρνουμε συστηματικά backup ολόκληρου του site σας για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε την δουλειά σας.

Προβολή στατιστικών

Δείτε πόσοι επισκέπτονται την σελίδα σας, ποιες σελίδες διαβάζουν, από ποιο site έρχονται, μετά από πόση ώρα φεύγουν, πόσοι είναι οι άντρες και πόσες οι γυναίκες, τι ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης για να σας βρουν και πολλά άλλα στατιστικά για να προσδιορίσετε το κοινό σας.

Υποβολή σε μηχανές αναζήτησης

Κατοχυρώνουμε το Pro Website σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης έτσι ώστε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα όταν ο κόσμος ψάχνει για εσάς ή για κάποιον επαγγελματία στον χώρο σας.

Social media

Δημιουργούμε επαγγελματικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσετε το μήνυμά σας.

Υποστήριξη που εμπιστεύεστε

Προσφέρουμε άμεση υποστήριξη κάθε μέρα με ένα τηλέφωνο, email ή live chat.

Χαρακτηριστικά των Pro Websites

Επιδόσεις

Φιλοξενούμε το site σας σε ταχύτατους servers στην Ελλάδα έτσι ώστε να φορτώνει γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ασφάλεια

Προστατεύουμε όλα τα Pro Websites 24/7 από επιθέσεις DDoS και hackers που προσπαθούν να παραβιάσουν την ασφάλεια για να βλάψουν την εικόνα σας.

«Πράσινο λουκέτο»

Προσθέτουμε πιστοποιητικό SSL έτσι ώστε ο browser να δείχνει το «πράσινο λουκετάκι» και οι μηχανές αναζήτησης να αναδεικνύουν περισσότερο το δικό σας site σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας που δεν έχουν πιστοποίηση.

XBLOG.GR
Blog

Προσθέστε blog στην σελίδα σας για να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τα τελευταία νέα σας ή για να προσφέρετε συμβουλές ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το προϊόν σας.

Συντήρηση

Πραγματοποιούμε συντήρηση στο site σας κάθε εβδομάδα για να παραμένει γρήγορο και χωρίς προβλήματα.

Θέσεις διαφήμισης

Βγάλτε χρήματα από το Pro Website σας τοποθετώντας διαφημίσεις στις σελίδες του. Υποστηρίζουμε όλα τα formats και όλες τις μορφές, είτε είναι το κλασικό banner είτε κάποιο popup παράθυρο.

Pro Websites vs παραδοσιακοί μέθοδοι

Βρείτε το πλάνο που σας ταιριάζει

Εταιρικό

Ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες ή για μαγαζιά
19
99
Μηνιαίως
 • Δωρεάν καταχώρηση ονόματος (.gr, .eu ή .com)
 • Δωρεάν φιλοξενία σε server
 • Δωρεάν ρύθμιση εταιρικού email
 • Δωρεάν εγκατάσταση SSL
 • Σχεδιασμός αρχικής σελίδας
 • Σχεδιασμός υποσελίδων
  (π.χ. επικοινωνία και σχετικά με εμάς)
 • Αρχικό κόστος εγκατάστασης €99
 • 1 token

Ενημερωτικό

Ιδανικό για ενημερωτικά ή εταιρικά sites με blog
49
99
Μηνιαίως
 • Δωρεάν καταχώρηση ονόματος (.gr, .eu ή .com)
 • Δωρεάν φιλοξενία σε server​
 • Δωρεάν ρύθμιση εταιρικού email
 • Δωρεάν εγκατάσταση SSL​
 • Σχεδιασμός αρχικής σελίδας και υποσελίδων
 • Σχεδιασμός ενότητας με blog
 • Αρχικό κόστος εγκατάστασης €149
 • 3 tokens
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ

Κατάστημα

Ιδανικό για επιχειρήσεις με online μαγαζί
99
99
Μηνιαίως
 • Δωρεάν καταχώρηση ονόματος (.gr, .eu ή .com)​
 • Δωρεάν φιλοξενία σε server​​
 • Δωρεάν ρύθμιση εταιρικού email​
 • Δωρεάν εγκατάσταση SSL​​
 • Σχεδιασμός αρχικής σελίδας, υποσελίδων και ενότητας blog
 • Σχεδιασμός του e-shop, του προϊοντικού καταλόγου και των σελίδων προϊοντων
 • Σύστημα online πληρωμής
 • Αρχικό κόστος εγκατάστασης €249
 • 3 tokens

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Συχνές ερωτήσεις

Τι ακριβώς είναι τα Pro Websites;

Τα Pro Websites είναι μία συνδρομητική υπηρεσία που παρέχεται από το Digital Agency Eeriee. Η Eeriee είναι μία Ελληνική επιχείρηση με έδρα στον Πειραιά και πολυετής εμπειρία στον χώρο των websites.

Φανταστείτε μας ως το δικό σας τμήμα Πληροφορικής, με δωρεάν και απεριόριστη φιλοξενία σε σύγχρονους servers, κορυφαία ασφάλεια και εξατομικευμένη υποστήριξη.

Τι είναι το token;
Οι συνδρομητές στα Pro Websites έχουν κάθε μήνα έως 3 tokens στην διάθεσή τους. Για κάθε μία εργασία που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιείτε από ένα token. Αν η εργασία που αιτηθήκατε είναι σύνθετη και απαιτούνται περισσότερα tokens τότε θα σας ειδοποιήσουμε πριν συνεχίσουμε.
Έχω ήδη ένα website. Μπορώ να γραφτώ;

Τα Pro Websites αφορούν μόνο νέα sites. Εάν χρειάζεστε καθημερινή υποστήριξη από ειδικούς για το site σας μπορείτε να γραφτείτε στο WordPress Care, την πρώτη συνδρομητική υπηρεσία στην Ελλάδα που προσφέρει καθημερινή τεχνική υποστήριξη για ιστότοπους βασισμένους στο WordPress.

Τι θέματα χρησιμοποιείτε για την εμφάνιση του site;

Τα Pro Websites δεν βασίζονται σε έτοιμα θέματα. Όλα τα sites μας έχουν μοναδικά θέματα που αναπτύσσουμε εμείς από την αρχή. Αφού κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή, γιατί να έχει ένα θέμα που χρησιμοποιούν και άλλες 1.000;

Ποια εργαλεία χρησιμοποιείτε;

Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα εργαλεία της αγοράς. Για την ανάπτυξη των Pro Websites χρησιμοποιούμε WordPress και WooCommerce, έχουμε δικό μας server στο εξωτερικό αποκλειστικά για τα backups των sites και χρησιμοποιούμε το Zoho για τα emails καθώς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παρόχους email στην Ελλάδα, προσφέρει ένα μοντέρνο γραφικό περιβάλλον και σύγχρονα εργαλεία για την αποστολή των μηνυμάτων.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία του site;

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν θέλετε να ανεβάσετε ένα αρχείο ή να κάνετε κάποια τροποποίηση στην εμφάνιση θα πρέπει να μας στείλετε ένα αίτημα και να το αναλάβουμε εμείς.

Σας ενδιαφέρει; Ας μιλήσουμε.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επαφή όποτε σας βολεύει.

Email wordpresscare@eeriee.com

Σχετικά με εμάς

Η Eeriee είναι μια Ελληνική επιχείρηση, ένα Digital Agency με έδρα στον Πειραιά.

WARNING

Warning

This is a beta version of our website.

Some bugs are expected.
Arrow

We use cookies on our website in order to keep track of our visitors.