Καλώς ήρθατε στην Eeriee

Η Eeriee είναι το τελευταίο Digital Agency που θα χρειαστείτε.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη εικόνα του brand σας, και με βάση αποδεδειγμένες μεθόδους, δημιουργούμε στρατηγικά πλάνα για την διάδοση και την διαφήμιση των προϊόντων σας.

Δημιουργούμε πανέμορφα websites που φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονους servers στην Ευρώπη και διαχειριζόμαστε τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της δουλειάς σας.

---- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Τι Μας Κάνει Να Ξεχωρίζουμε

Απέραντο Πάθος

Η Eeriee είναι το τελευταίο Digital Agency που θα χρειαστείτε. Το web είναι το πάθος μας και εξελιζόμαστε συνεχώς στον τομέα του web design και του Internet marketing για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες σε εσάς.

Τελευταίες Τεχνολογίες

Η δουλειά μας βασίζεται στις νεότερες τεχνολογίες -- από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε μέχρι τους servers μας και τη τελευταία λεπτομέρεια στο site σας.

Πλούσια Εμπειρία

Τι είναι όμως το πάθος και τα σύγχρονα εργαλεία χωρίς την εμπειρία και τη σωστή υλοποίηση; Στην Eeriee έχουμε πολυετής εμπειρία στην ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων και στο Internet marketing.

Παρακολούθηση κίνησης

Εσείς γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι μπαίνουν στη σελίδα σας κάθε μέρα, πόσοι επιστρέφουν ή πόσοι διαβάζουν τα posts σας στα κοινωνικά δίκτυα; Στην Eeriee παρακολουθούμε την κίνηση της ιστοσελίδας και αναλύουμε τα στατιστικά για να καταλάβετε τι σημαίνουν και πως μπορείτε να βελτιωθείτε.

Συνεχής υποστήριξη

Ίσως το πιο σημαντικό: Έχετε μια απορία; Απλά στείλτε μας ένα μήνυμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας όχι μόνο για να λύσουμε όλες τις απορίες σας αλλά και για να βελτιώσουμε την Διαδικτυακή σας παρουσία.

---- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι ακριβώς κάνουμε;

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Αγίας Μαρίνας 22,

18539, Πειραιάς

Ελλάδα

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: (+30) 697 888 9685

Email: eerieestudio@gmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ​

ΔΕΥ-ΠΑΡ      09:00 – 19:00

ΣΑΒ                10:00 – 14:00

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ